

Perinteitä kunnioittavia korkealaatuisia säilykkeitä
Säilyke Herttua on Laukaassa Lihamestari Ahosen pientuotannosta 1980-luvulla alkunsa saanut säilyketuottaja.
Vuonna 2012 mukaan tulleen Mikko Somiskan käsissä valikoima, tuotantotavat ja tehdas ovat jatkaneet perinteitä kunnioittavaa sekä korkealaatuista tuotantoa.
Käytettävän lihan tullessa mahdollisimman läheltä voidaan varmistua siitä, että se on eettisesti tuotettua ja hyvälaatuista.
Tuotevalikoima koostuu perinteisten makujen lisäksi nopeaan ruoanlaittoon tarkoitetusta uudesta Herttuan Pikaset -tuoteperheestä.
Asiakkaana Keskimaa on monine toimipaikkoineen tärkeä kumppani Säilyke Herttuan oman brändin tuotteille.
”Kun tunnen tuottajan, pystyn tietämään, että liha tulee läheltä ja se on eettisesti tuotettu.”
Mikko Somiska
Mikko Somiska