Ruthin leipomo: Perinteikäs keskisuomalainen leipomo

Perinteinen aikaansa seuraava leipomo

Ruthin leipomo on perinteikäs suomalainen leipomoalan yritys. Ruthin leipomo valmistaa paikallisista raaka-aineista leipiä sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia myyntiin
Keski-Suomen seudulle seuraten sen hetken trendejä, perinteistä kiinni pitäen. Ruis 100 -leivän saatavuuden perään kysytään ympäri Suomea.

Leipomon juuret ulottuvat vuoteen 1906, jolloin Suomen ensimmäinen teollisesti rinkeleitä valmistava tehdas Jyväskylän Höyryleipomo aloitti toimintansa Robert Ruthin ohjaksissa.
Vuonna 2010 tuotannon otti haltuun Markku Mäkinen jatkaen samalla intohimolla lähituotantoa kuin Ruthin suku, ylläpitäen tiivistä yhteistyötä Keskimaan kanssa.

”Toivoisin että kuluttajat oppis arvostaan suomalaisia elintarvikkeita ja sitten näitä lähellä tuotettuja.”
Markku Mäkinen