Ilo auttaa

ulkoilemaan.

Leikkiä.

Lähialueita.

Liikuntaa.

Ilo auttaa.

Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanjalla
parannetaan maakunnan ulkoilureittejä ja leikkialueita

Ilo auttaa –
hyväntekeväisyys
-kampanjalla
parannetaan maakunnan ulkoilureittejä ja leikkialueita

Jo kolmannen kerran toteutettava Keskimaan vuosittainen Ilo auttaa -hyväntekeväisyyslahjoitus kohdennetaan tänä vuonna asiakasomistajiemme toiveiden mukaisesti maakuntamme ulkoilureittien sekä leikkialueiden parantamiseen. Lahjoituksen kokonaissumma vastaa Keskimaan asiakasomistajien määrää, eli lahjoitamme euron per asiakasomistaja. Lahjoituksen kokonaispotti on tänä vuonna 132 849 euroa, joka perustuu lokakuun lopussa laskettuun asiakasomistajien määrään.

Keskimaan asiakasomistajat pääsivät äänestämään elokuussa Ilo auttaa -kampanjan lahjoituskohdetta seitsemän ehdotuksen joukosta, kolmesta eri teemasta: liikkumista ja leikkimieltä, taitoja digiaikaan ja kestävää kehitystä. Ääniä kertyi yhteensä lähes 8 000. Ylivoimaisesti eniten ääniä sai Liikkumista ja leikkimieltä -teema, jossa lahjoituksella kunnostetaan maakuntamme ulkoilureittejä ja leikkialueita. Lahjoituksen kohteet ja yhteistyökumppanit valittiin teeman mukaan.

– Olemme enemmän kuin iloisia, kun pääsemme jälleen tänä vuonna tuottamaan iloa Keski-Suomessa. Erityisen mukavaa on, että saimme asiakasomistajamme mukaan vaikuttamaan lahjoituskohteen valintoihin. Yhteistyökumppaneiden osalta meille on tärkeää, että saamme luotettavien kumppaneiden kanssa eri puolilla maakuntaa toteutettua aikaa kestäviä hankkeita, jotka muuten olisivat jääneet vain haaveiksi, kertoo Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä.

Toteutus kevään ja kesän 2020 aikana
Aikataulullisesti hankkeita päästään toteuttamaan kevään ja kesän 2020 aikana. Suunnittelutyöt ovat jo kaikkien kohteiden osalta alkaneet, joten kohteiden rakentamiset alkavat heti keväällä kelien salliessa.

– Kevään aikana kerromme projektien etenemisestä ja tietenkin kohteiden valmistuttua haluamme juhlistaa jokaista kohdetta omalla tavallaan. Yksi mikä on varmaa, on se, että kaikki nämä kohteen ovat avoimia ihan meidän jokaisen käyttöön, iloitsee Keskimaan markkinointi- ja viestintäjohtaja Noora Luoma.

Vuoden 2019 Ilo auttaa -lahjoituskohteet

Lapsi keinumassa
Mustikoita kämmenellä Salamajärvellä

Vuoden 2018 Ilo auttaa -lahjoituskohteet

Keski-Suomen ensi- ja turvakoti
Lasten Liike
SPR
Sairaalaklovnit
Keski-Suomen Syöpäyhdistys ry

Vuoden 2019 Ilo auttaa -lahjoituskohteet

Vuoden 2017 Ilo auttaa -lahjoituskohteet

kuusenkoristelu_img_4607_1920x1080
Sotiemme veteraanit
SPR
Pelastakaa Lapset

Vuoden 2017 Ilo auttaa -lahjoituskohteet

Vuoden 2017 lahjoitukset

Joulu perheille
Keskimaan ja sen omistajien avustuksella Hope ry rakensi joulun 100 keskisuomalaiselle vähävaraiselle perheelle. Järjestö jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia apua.

Apua veteraaneille
Avustuksella mahdollistettiin parempaa ja helpompaa arkea keskisuomalaisille veteraaneille ja heidän puolisoilleen.

Tukea nuorille
Keskimaan ja sen omistajien lahjoituksella Pelastakaa lapset ry tuki esimerkiksi nuorten ja lasten sporttikummitoimintaa ja muita lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyviä toimintoja Keski-Suomessa.

Ystäviä vanhuksille
Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Keskimaan ja sen omistajien avustuksen järjestö kohdistettiin etenkin yksinäisten ikäihmisten ystäväpalveluun Keski-Suomen alueella.