Ruokaa

läheltäsi.

Laatua.

Läheltä.

Luotettavasti.

Ilo auttaa lähellä.

Lähituottajat ovat Keskimaan tärkeitä kumppaneita

Lähiruoan arvostuksen kasvun myötä asiakkaamme toivovat ja odottavat omalta kaupaltaan entistä parempia paikallisten tuotteiden valikoimia. Me Keskimaassa olemme vastanneet tähän odotukseen: myymälöissämme on Keski-Suomen paras päivittäistavaravalikoima, johon lähituottajien tuotteet itseoikeutetusti kuuluvat. Paikalliset tuotteet ovat entistä paremmin löytäneet tiensä myös ravintoloidemme ruokalistoille. Meiltä löytyy edelleen tilaa uusille lähituotteille, kunhan ne täyttävät laatukriteerimme ja toimitusvarmuus on kunnossa.

Omalla alueellamme toimiville, pienille ja suurille elintarvikealan yrityksille haluamme olla reilu ja luotettava kumppani. Tuemme ja autamme yrittäjiä vahvistamaan ja kehittämään omaa toimintaansa. Näin tuotamme yhdessä hyvinvointia ja elinvoimaa alueellemme. Olemme sitoutuneet hyviin kauppatapoihin, ja pelaamme aina sääntöjen ja sopimusten mukaisesti. Yhteistyöstämme koituu yhteistä hyvää.

120

Meillä on kumppanina noin 120 paikallista elintarvikealan yritystä, joiden kanssa tehdään monipuolista yhteistyötä. 

22,7

Kaupoissamme myytiin viime vuonna omalla toimialueellamme valmistettuja tuotteita 22,7 miljoonalla eurolla.

2 000 

Myymälöidemme valikoimissa on noin 2 000 keskisuomalaista tuotetta. Määrä vaihtelee vuodenaikojen ja sesonkien mukaisesti. Suurimmillaan valikoimat ovat loppukesällä satokauden ollessa parhaimmillaan.

59

Lähituotteita tarjoaa 59 toimipaikkaamme. Kaikkien Keskimaan Prismojen, S-marketien ja Sale-myymälöiden valikoimista löytyy keskisuomalaisia tuotteita. Ruokaravintolamme ja ABC-liikennemyymälämme käyttävät paikallisia raaka-aineita lounas- ja/tai à la carte -listoillaan.

Hyvä yhteistyömme keskisuomalaisten tuottajien kanssa jatkuu

Katso ja lue tuottajien tarinoita itsensä kertomana, tai kurkkaa mitä heidän kanssaan työtä tekevät keskimaalaiset sanovat lähituotteiden merkityksestä.

Markku Mäkinen
Panimoyhtiö X
Säilyke Herttua

Ruokaa läheltäsi -yhteistyökumppaneitamme:

panimoyhtio-x-20
Kalaliike Mäkinen
Anne Savela
Ilkka Paakkari
Markku Liias
Marianne Vaskelainen
Johan Porkkala
Tatu Hiitola Panimo Hiisi
Jaska Lahti JALO kitchen & loungessa