Ilo auttaa lähellä.

Lähituottajat ovat Keskimaan tärkeitä kumppaneita

Lähiruoan arvostuksen kasvun myötä asiakkaamme toivovat ja odottavat omalta kaupaltaan entistä parempia paikallisten tuotteiden valikoimia. Me Keskimaassa olemme vastanneet tähän odotukseen: myymälöissämme on Keski-Suomen paras päivittäistavaravalikoima, johon lähituottajien tuotteet itseoikeutetusti kuuluvat. Paikalliset tuotteet ovat entistä paremmin löytäneet tiensä myös ravintoloidemme ruokalistoille. Meiltä löytyy edelleen tilaa uusille lähituotteille, kunhan ne täyttävät laatukriteerimme ja toimitusvarmuus on kunnossa.

Omalla alueellamme toimiville, pienille ja suurille elintarvikealan yrityksille haluamme olla reilu ja luotettava kumppani. Tuemme ja autamme yrittäjiä vahvistamaan ja kehittämään omaa toimintaansa. Näin tuotamme yhdessä hyvinvointia ja elinvoimaa alueellemme. Olemme sitoutuneet hyviin kauppatapoihin, ja pelaamme aina sääntöjen ja sopimusten mukaisesti. Yhteistyöstämme koituu yhteistä hyvää.

132 

Meillä oli viime vuonna kumppanina yhteensä 132 elintarvikealan yritystä tavarantoimittajina. Määrä on kasvanut kahden vuoden sisällä kolmanneksella.

23,4 

Kaupoissamme myytiin viime vuonna omalla toimialueellamme valmistettuja tuotteita 23,4 miljoonalla eurolla.

2 000 

Myymälöidemme valikoimissa on noin 2 000 keskisuomalaista tuotetta. Määrä vaihtelee vuodenaikojen ja sesonkien mukaisesti. Suurimmillaan valikoimat ovat loppukesällä satokauden ollessa parhaimmillaan.

61

Lähituotteita tarjoaa 61 toimipaikkaamme. Kaikkien Keskimaan Prismojen, S-marketien ja Sale-myymälöiden valikoimista löytyy keskisuomalaisia tuotteita. Ruokaravintolamme ja ABC-liikennemyymälämme käyttävät paikallisia raaka-aineita lounas- ja/tai à la carte-listoillaan.

Keskimaa logo