Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanja tuo ihmiset yhteen

Ilo auttaa
-hyväntekeväisyyskampanja
tuo ihmiset yhteen

Keskimaan vuosittainen Ilo auttaa -hyväntekeväisyyslahjoitus kohdistetaan tänä vuonna keskisuomalaisille tahoille, jotka auttavat ihmisiä kohtaamaan toisensa eri tavoin. Avustuksilla haluamme tuoda iloa keskisuomalaisten elämään nyt, kun sitä erityisesti tarvitaan.

Ilo auttaa yhteen

Tämä vuosi on ollut kummallinen. Koronapandemian aiheuttama poikkeustila on vaikuttanut meistä monen elämään. Monilla on ollut huoli omista läheisistä. Monet eivät ole päässeet näkemään rakkaitaan kuten ennen.

Lukuisat arkeen ja juhlaan liittyvät ihmisten kohtaamiset ovat vähentyneet tai jääneet jopa kokonaan välistä. Ei ole uutinen, että monet ovat jääneet aika yksin, ja elämän iloiset puolet varjoon.

Meidän mielestämme vuosi 2020 kaipaa lisää iloa – ja iloa syntyy, kun ihmiset kohtaavat.

Siksi me Keskimaalla haluamme tuoda ihmisiä yhteen eri tavoin ja auttaa keskisuomalaisia kohtaamaan toisensa ilolla poikkeuksellisen vuoden jälkeen.

Keskisuomalaisten elämänkumppani

Olemme luvanneet olla keskisuomalaisten elämänkumppani arjessa ja juhlassa. Meillä on esimerkiksi tapana antaa vuosittain joululahjarahat yhteiseen hyvään.

Meillä on 135 000 asiakasomistajaa. Lahjoitamme yhdessä asiakasomistajiemme kanssa 138 000 euroa Keski-Suomessa toimiville tahoille, jotka osaltaan auttavat tuomaan ihmisiä yhteen – henkisesti tai fyysisesti. (Lahjoitussumma on 1€/asiakasomistaja. Osaan markkinointimateriaaleista livahti summaksi kuitenkin 138 000€, joten lopullinen lahjoitussumma on tämä ilmoitettu 138 000€)

Avustuskohteiden kautta haluamme auttaa ihmiset yhteen – ja tuoda iloa elämään nyt, kun sitä erityisesti tarvitaan.

Yhteinen hyvä on ollut osuuskauppamme tehtävä jo 105 vuotta.