Ilo auttaa perheitä

Ilo auttaa

vanhuksia

Ilo auttaa lapsia

Ilo auttaa veteraaneja

Ilo auttaa.

Hyvä joulu mahdollisimman monelle

Lahjoitimme yhdessä asiakasomistajiemme kanssa jouluna 2017 yhteensä 131 157 euroa hyväntekeväisyyteen. Pyysimme mukaan neljä järjestöä, jonka tiesimme pystyvän jakamaan avun konkreettisina tekoina koko Keski-Suomeen: Sotiemme veteraanit, Hope ry., Punainen risti ja Pelastakaa Lapset ry. Yhdessä saimme pienillä teoilla aikaan suuren vaikutuksen. Lahja toi iloa ja kaivatun avun arkeen ja jouluun lapsiperheille, nuorille, vanhuksille ja veteraaneille, eli yhteensä tuhansille ihmisille.  Meillä on ilo auttaa.

Kampanja saa jatkoa vuonna 2018. Katso vuoden 2018 lahjoituskohteet.

Vuoden 2017 lahjoitukset

Joulu perheille
Keskimaan ja sen omistajien avustuksella Hope ry rakensi joulun 100 keskisuomalaiselle vähävaraiselle perheelle. Järjestö jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia apua.

Apua veteraaneille
Avustuksella mahdollistettiin parempaa ja helpompaa arkea keskisuomalaisille veteraaneille ja heidän puolisoilleen.

Tukea nuorille
Keskimaan ja sen omistajien lahjoituksella Pelastakaa lapset ry tuki esimerkiksi nuorten ja lasten sporttikummitoimintaa ja muita lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyviä toimintoja Keski-Suomessa.

Ystäviä vanhuksille
Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Keskimaan ja sen omistajien avustuksen järjestö kohdistettiin etenkin yksinäisten ikäihmisten ystäväpalveluun Keski-Suomen alueella.