Ilo auttaa.

Keski-Suomelle tärkeitä hankkeita

Noin neljännes sponsoroinnistamme menee yhteiskunnallisesti merkittäville hankkeille, tapahtumille ja kampanjoille, jotka ovat toimialueellemme tärkeitä. Yhteistyötahojamme tällä saralla ovat esimerkiksi S-ryhmän valtakunnalliset kumppanit SPR, MLL sekä Pelastusarmeijan Joulupata.

Keski-Suomessa olemme tukeneet myös SPR:n alueellista veripalvelua ja Joulupuu-keräystä. Yhteistyössä SPR:n, Hope Ry:n, Pelastakaa Lapset ry:n ja Sotiemme Veteraanien kanssa toteutimme joulun 2017 aikaan Ilo Auttaa -kampanjan. Suomen Palloliiton sekä kuntien kanssa olemme yhdessä rakentaneet Keski-Suomeen kolme koulujen pihoilla toimivaa Ässäkenttää.

Vuoden 2017 lahjoitukset

Joulu perheille
Keskimaan ja sen omistajien avustuksella Hope ry rakensi joulun 100 keskisuomalaiselle vähävaraiselle perheelle. Järjestö jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia apua.

Apua veteraaneille
Avustuksella mahdollistettiin parempaa ja helpompaa arkea keskisuomalaisille veteraaneille ja heidän puolisoilleen.

Tukea nuorille
Keskimaan ja sen omistajien lahjoituksella Pelastakaa lapset ry tuki esimerkiksi nuorten ja lasten sporttikummitoimintaa ja muita lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyviä toimintoja Keski-Suomessa.

Ystäviä vanhuksille
Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Keskimaan ja sen omistajien avustuksen järjestö kohdistettiin etenkin yksinäisten ikäihmisten ystäväpalveluun Keski-Suomen alueella.

Keskimaa logo